Печена картопля із пармезаном

Печена картопля із пармезаном

Інгредієнти (2 порції)

  • Картопля 220 г.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Олія рослинна 10 мл.
  • Вершки 60 мл.
  • Сир 60 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
  2. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
  3. Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.

Коментарі

Створені 2019-02-21 00:43:07 Написав Марія Посилання На Коментар
Пробувала готувати. Дуже легкий та швидкий рецептик. Тільки в середину додавала ще сир моцареллу, вона добре плавиться, картопля виходить соковита та ніжна! Дякую за рецепт, усім моїм сподобалось!
Показано 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Залишити Коментар

Captcha