Каччіаторе: курка по-італійськи

Каччіаторе: курка по-італійськи

Каччіаторе: курка по-італійськи

 

Cacciatore в перекладі з італійської мови означає "мисливець". У кулінарному сенсі це означає, що страва приготована в мисливському стилі: з помідорами, цибулею, оливками та травами.Найчастіше таким способом італійці готують курку, іноді - кролика.Тобі варто спробувати це блюдо. Не дивлячись на всю зовнішню хитромудрість, цей рецепт дуже простий і не вимагає ніяких "складних" продуктів.

 

Інгредієнти:

450 г курячих грудок

1 чашка порізаного лука

4 зубчики часнику

2 чашки консервованих томатів

1 ч. ложка орегано

1 ч. ложка базиліка

2 чашки свіжого томатного пюре

Спосіб приготування:

 

Поріж грудки кубиками і виклади на деко, полите невеликою кількістю оливкової олії. Постав деко в духовку.

 

Готуй грудки приблизно півгодини, потім додай цибулю і часник. Готуй ще 15 хвилин. Потім додай шматочки томатів, орегано і базилік.

 

Полий грудки томатною пастою і поверни деко в духовку. Готуй грудки ще 30 хвилин.

 

Подавай з гарніром з овочів або картоплею. За бажанням можна додати гриби або оливки.

 

Залишити Коментар

Captcha