0971804318
Ковбаса Фует Extra в чорному перці Іспанія, 150 г
Країна: | Іспанія |
Сорт: | Елітний |
Тип: | Сиров'ялена |
Тип м'яса: | Свинина |
Вага: | 170g |
Опис
Fuet Extra в перці --- особливий делікатес, який виготовляють з свинини вищого гатунку і ароматних спецій. Вона чудово поєднується з хорошими сортами сиру та червоним сухим або напівсухим вином. Сиров'ялена свиняча ковбаса Фуете Екстра відрізняється щільною консистенцією, має на зрізі традиційний винний колір, вкраплення чорного меленого перцю і жиру.
Для приготування фует готують фарш з дрібно рубаною свинини з перцем, набивають в тонку кишку і натирають сіллю. Потім ковбасу сушать і вивішують дозрівати в приміщеннях з не великою вологістю, для утворення цвілі, яка надає продукту характерний, злегка «грибний» аромат і свідчить про те, що ковбаса дозріла.
Склад: свинина, шпик, чорний перець, часник, сіль, спеції.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки 20 г; жири 53 г
Енергетична цінність: 432Ккал / 1650 кДж