0971804318
Ковбаса Lomo Cana Natural, 1 кг
Бренд: | Oro De Espana |
Країна: | Іспанія |
Сорт: | Вищий |
Тип: | Сиров'ялена |
Тип м'яса: | Свинина |
Вага: | 1kg |
Опис
Іспанська ковбаса Кана де Ломо курадо Cana de lomo curado
Ломо - один з найбільш елітних сортів іспанської ковбаси. Для нього беруть тільки найкращі і не жирні шматки свинини, які попередньо маринують. Це сировялений карбонат з приголомшливо ніжним і незвичайним смаком.
Ломо - м'ясний делікатес
Гурмани всього світу шанують цю ковбасу. Особливість її унікального смаку в тому, що м'ясо перед тим як потрапити в оболонку з натуральної кишки протягом двох днів маринується в суміші солі, перцю, часнику і запашних іспанських трав. Після такого просочення добірні шматки свинини набувають пікантний неповторний смак. Після цього ковбасу в'ялять в спеціальних приміщеннях протягом декількох місяців, а деякі види ще й коптять.
Якщо ви хочете відчути в повній мірі гастрономічний захват, купіть до столу ковбасу ломо. Найчастіше подається цей ніжний з пряним смаком і насиченим ароматом продукт в складі м'ясного асорті. Гарним доповненням до нього можуть бути свіжі овочі, оливки, домашній хліб і оливкова олія. Також ломо можна подати як окрему страву, закуску. Як і будь-яка іспанська ковбаса, у ломо є свої секрети. Незвичайність малюнка структури ломо, пояснюється тим, що вона виготовляється з цільного шматка м'яса, а не фаршу або рубленого м'яса.
Ковбаса має світло-червоний колір, а всередині - яскраво-червоний (з білими прожилками). Карбонат, з якого роблять ломо, знежирюється. Тому ковбаса дуже «м'ясна» і незвичайна.
Тонко нарізана, ломо і зовні, і за смаком не викликає сумнівів у своїй унікальності і ексклюзивності.
Як келих французького вина, як скибочка швейцарського сиру, так і шматочок іспанської ковбаси несе в собі історію і традиції цілої країни, ім'я якої - Іспанія.