Салямі Lovecka Vijofel, 600 г

Виробник Vijofel

Модель: MEAT - 2333

Наявність: На складі

Ціна 180.00 грн
Кількість:

Характеристики

Бренд: Vijofel
Країна: Словаччина
Сорт: Вищий
Тип: Сирокопчена
Тип м'яса: Свинина / оленина
Вага: 1kg

Опис

Ковбаса салями Salama Lovecka Vijofel 95% м'яса без сої та глютену, з оленини, Чехія - дуже смачна сирокопчена ковбаса, має гострий пряний запах і ніжно солоний смак. Суміш спецій надають салямі з оленини незабутній смак. Салямі - відмінне доповнення до сиру і крекерів. Це прекрасна здорова закуска (м'ясо оленя м'яке і ніжне, що має на увазі низький рівень жиру, калорій і холестерину) або відмінна альтернатива вашому традиційному салямі-бутерброду.

 

Салямі Lovecka Vijofel - салямі зі свинини з додаванням оленини.

Ця ковбаса відрізняється гостро пряним запахом і приємним солонуватим смаком. Вона ідеально підходить як закуска для різного роду напоїв для приготування всіляких салатів, солянок, сендвічів і бутербродів, піци. Сирокопчена ковбаса характеризується тривалими термінами зберігання і високою поживною цінністю.

Склад сирокопченої ковбаси регулюється, відповідно до якого в цьому продукті можуть бути присутніми наступні інгредієнти: яловичина, свинячий шпик, нітритна сіль, цукор, перець білий і червоний, часник і інші прянощі.

Крім яловичини в складі сирокопченої ковбаси нерідко використовуються і інші види м'яса. Вихідна сировина для сирокопченої ковбаси ніколи не піддається термообробці - процес виготовлення включає в себе довгий період ферментації і подальшого зневоднення. М'ясний фарш витримують близько 10 діб, а потім залишають дозрівати сирокопчену ковбасу ще мінімум 40 діб.

У складі сирокопченої ковбаси міститься не менше 13 відсотків білка при вмісті жиру в 28 - 57%. Калорійність сирокопченої ковбаси варіюється в межах 340 - 570 ккал на сто грамів готового м'ясного продукту.Сирокопчену ковбасу нерідко називають сухою, що пов'язано з консистенцією цього продукту. Вона завжди вважалася смачним і дорогим м'ясним виробом, ставилася до категорії дефіцитних товарів. Сьогодні сирокопчена ковбаса представлена в широкому асортименті, але вона все ще залишається в статусі делікатесу.

 

 

 

Відгуки (0)

Написати відгук

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре