Суміш горіхів та рдзинок Aro, 200 г

Виробник Aro

Модель: UIYB - 2211

Наявність: На складі

Ціна 55.00 грн
Кількість:

Характеристики

Бренд: ARO
Країна: Угорщина
Тип: Горіхи/Ізюм
Вага: 200g

Опис

Арахіс. У арахісі містяться унікальні амінокислоти, вітаміни A, D, E, В1, В2, РР, Е, біотин, поліненасичена ліонолева і фолієва кислота, рослинні жири і  мікроелементи. У ньому знаходиться більше 35% білків і близько 50% жирів, повністю відсутній холестерин. Вживання арахісу покращує пам'ять і увагу, слух, підвищує потенцію, нормалізує функцію нервової системи, серця, печінки та інших внутрішніх органів. Так само не треба забувати що фолієва кислота сприяє оновленню клітин.

Кешью. Користь кешью обумовлена, перш за все, компонентами, які містить горіх, це білки, вуглеводи, жири (в тому числі поліненасичені жирні кислоти), вітаміни (А, В1, В2, В6, Е), нікотинова кислота, а також великий перелік мікро і макроелементів: кальцій, фосфор, калій, цинк, залізо, мідь, марганець, селен Кешью володіє широким спектром корисних властивостей, цей горіх має антибактеріальну, протизапальну, тонізуючу і відновлюючу дію.

Мигдаль. Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я кісток. Кальцій, магній, марганець і фосфор беруть участь в підтримці міцності кісток. У насінні мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи В, Е. В гіркому мигдалі виявлений глікозид амігдалин, що додає ядру гіркий смак і "мигдальний" запах. Мигдаль є одним з кращих рослинних джерел білка. Мигдаль містить майже стільки ж білка, скільки пісне м'ясо - до 30%. Мигдаль дає високоякісний, добре абсорбуючий білок. Якість білка визначається кількістю необхідних або незамінних амінокислот і засвоюваність.

Фундук. Фундук багатий живильними речовинами, по калорійності (близько 700 кілокалорій) він перевершує 2-3 рази хліб, 8 разів молоко, а також шоколад. У ньому міститься до 60% масла, що складається з гліцеридів олеїнової, стеаринової і пальмітинової кислот, які перешкоджають росту холестерину в крові, захищають від судинних захворювань, а також вкрай необхідні для зростаючого організму. Лісовий горіх також характеризується високим вмістом білка (20%), наявністю вітамінів В1, В2, С, Е, мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку, ціаміна, ніацину, протеїну.

Бразильський горіх. Бразильські горіхи досить корисні для роботи всього організму. У них містяться вітаміни (С, Е, D, групи В), мінерали (магній, кальцій, цинк, фосфор, марганець, калій, залізо, мідь, селен), амінокислоти і жирні кислоти (омега 3 і 6). Як і інші горіхи, бразильські горіхи мають багато клітковини, білка і не містять поганого холестерину. У невеликій кількості їх призначають дієтологи для зниження ваги, нарощування м'язової маси і як заміну жирним сортам м'яса.

Ізюм. Ізюм дуже багатий калієм: в 100 грамах міститься 860 мг калію. Крім нього до складу родзинок входять такі елементи, як фосфор, натрій, кальцій, магній, залізо, а також вітаміни B1, B2, В5, PP (нікотинова кислота). Ніацин, або нікотинова кислота, є складовою ферментів, які беруть участь у клітинному диханні і обміні білків, що регулюють нервову діяльність. Саме це є причиною того, що родзинки зміцнюють нервову систему і діють як заспокійливе.

 

Відгуки (0)

Написати відгук

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре